TRAJNIME

SPARK PRO

Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjite e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

KRIJONI LIRINË TUAJ FINANCIARE, DUKE USHTRUAR PASIONIN TUAJ

Lexo më Shumë »
Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

Spark by Helga (sezoni 7)

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCING DHE MARKETING.
Programi SPARK eshte programi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Lexo më Shumë »
Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

Spark by Helga (sezoni 6)

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCING DHE MARKETING.
Programi SPARK eshte programi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Lexo më Shumë »
trajnim sekretet e shitjes

PERSE DUHET TA NDIQNI KETE TRAJNIM ME YANN

THEMELUES I DISA KOMPANIVE
(IMOBILIARE, IMPORT/EXPORT, E-COMMERCE, RESTAURATION,
TEKNOLOGJI DHE KOMUNIKIM)

EKSPERT NE LIDERSHIP DHE SIPERMARRJE
TRAJNUES BIZNESI SIPERMARRESISH DHE PUNONJESISH

STRATEG NE PSIKOLOGJI, MARKETING & SHITJE

INVESTITOR PREJ ME SHUME SE 20 VITESH

Lexo më Shumë »
Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

Trajnimi Spark

TRANSFORMONI JETEN TUAJ ? BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA, STRATEGJI MARKETINGU DHE SHITJE.

Programi SPARKS eshte programi I vetem ne Shqiperi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Lexo më Shumë »
Sparks Training Social Media Marketing First Million

First Million

First Million eshte trajnimi I DOMOSDOSHEM i cili ju mundeson te transformoni jeten tuaj 200%.
Ky trajnim eshte krijuar posacerisht per ata individe qe duan te arrijne objektivat e tyre financiare, madje dhe ti tejkalojne ato.
Ne kete trajnim do te shikoni ndryshim ne jeten tuaj qe ne klasat e para dhe do t’ju beje te jeni me te qarte me veten tuaj, synimet dhe objektivat qe doni te arrini.

Lexo më Shumë »
2022 Viti im më mirë ~ Helga Cacani

2022 Viti im më mirë

– Ti jepni fund dyshimeve (dhe frikës) që ju pengojnë të ecni përpara
– Te perballeni me ngjarjet e jetës… pa u dorëzuar kurrë… e as duke humbur besimin në vetvete
– Te pasuroni marrëdhëniet tuaja dhe rrisni energjinë tuaj

Lexo më Shumë »