RRETH HELGES

image00001
RRETH HELGËS​

Helga Cacani e nisi biznesin e saj të parë në moshën 19-vjeçare, ndërsa ishte ende një studente ne TBS University (Toulouse Business School). Ajo performoi studimet e saj master ne UNIBOCCONI Milano nje shkolle me fame boterore. Ajo ka krijuar disa biznese on-line dhe e-Commerce ne Shqiperi dhe Europe.

Sipërmarrës

Eshte fondatore dhe co-fondatore e disa bizneseve si; AQUILA MARKETING, ALTECO GRUP, OH FADA SARL, PLANET PIZZA, T-CONCEPT, VIZION FRANCE. Falë bizneseve te saj e-Commerce, ajo ne më pak se 10 vjet ka gjeneruar mijëra euro ne muaj dhe e ka bere ate FEMREN ME TE RE TE SUKSESSHME SHQIPTARE. Helga është aktualisht Mentorja numër 1 Shqipfolese, në punen online, Business Digital, Leadership, Zhvillim Personal dhe e-Commerce. Ajo organizon Seminare, Trajnime, Konferenca, Masterclass dhe Webinaire.

Programit SPARK PRO​

Fondatore unike e programit SPARK PRO ku ka trajnuar me mijera studente që te krijojne biznesin e tyre online dhe te behen të pavarur financiarisht. Kjo pasqyrohet si më poshtë ne deshmite qe studentet kane dhene. 95% e tyre dalin te suksesshem.

Filantrope​

Ajo eshte gjithashtu nje filantrope, ka financuar disa shoqata jofitimprurese si psh: Fëmijët për Fëmijët etj. Misioni i saj është të TRAJNOJE vendimmarrësit e ardhshëm me një dimension ndërkombëtar, të cilët janë BASHKEPUNUES, të shkathët dhe të përgjegjshëm. Programi me i Ri i saj eshte E-COM ANGELS, trajnimi me unik dhe i vetëm ne gjithe trevat shqipfolese.

Programit E-Com Angels​

Programi me i Ri i saj eshte E-COM ANGELS, trajnimi me unik dhe i vetëm ne gjithe trevat shqipfolese.

Kontribut në krijimin e Liderëve të rinj​

Ajo sot si nje MOTIVATORE, NDIHMUESE, por dhe shoqeruese e shume SIPERMARESVE ne jeten e tyre PERSONALE por dhe PROFESIONALE, ka vendosur qe keto VLERA, NJOHURI, METODA, SEKRETE, STRATEGJI, HIGJENE JETESORE, TI NDAJE me JU dhe t’ju beje te mundur SUKSESIN dhe PAVARESINE FINANCIARE te gjithe atyre qe kane nevoje dhe qe ndajne te njejtat VLERA, per zhvillimin e tyre JETESOR por edhe ate PROFESIONAL…

Krijuese

Gjithashtu FONDATORE e agjensise AQUILA Social Media Marketing, CO-FONDATORE me ortak francez E KOMPANISE ALTECO (Albanian Tecnologies Communication). Ka 10 VJET qe operon ne fushen Digital Marketing, Leadership & Busines. Zoteron 4 kompani. Ka mbaruar studimet ne TBS University Një shkollë biznesi e akredituar trefish, misioni i saj është të TRAJNOJE vendimmarrësit e ardhshëm me një dimension ndërkombëtar, të cilët janë BASHKEPUNUES, të shkathët dhe të përgjegjshëm. Gjithashtu MBA ne University BOCCONI, UniBocconi është një nga shkollat ​​e pakta të biznesit në botë që ka marrë 3 akreditime prestigjioze, të cilat janë dhënë nga disa prej organizatave më të rëndësishme ndërkombëtare. Ka investuar shume financiarisht ne formimin e saj personal, duke bere shume Trajnime private kokë më kokë me mentore te njohur nderkombetarisht.

Sipërmarrja e suksesit
dhe pavarësia financiare

Aktualisht është nje Nene e devotshme dhe një BASHKESHORTE e denje, nje FEMER e perkushtuar jo vetem FAMILJES por dhe e MESIMDHENIES. Rrugetimi i saj ne biznes gjate kesaj periudhe eshte nderlidhur me JOGEN dhe mireqenien SHPIRTERORE/FIZIKE si nje domosdoshmeri ne nje biznes te suksesshem. SHKOLLIMI, TRAJNIMET, EKSPERIENCAT dhe SUKSESI i saj ne Business gjate krizes se Pandemise e kane bere Helgen nje Success Story te vertete. Ajo sot si nje MOTIVATORE, NDIHMUESE, por dhe shoqeruese e shume SIPERMARESVE ne jeten e tyre PERSONALE por dhe PROFESIONALE, ka vendosur qe keto VLERA, NJOHURI, METODA, SEKRETE, STRATEGJI, HIGJENE JETESORE, TI NDAJE me JU dhe t’ju beje te mundur SUKSESIN dhe PAVARESINE FINANCIARE te gjithe atyre qe kane nevoje dhe qe ndajne te njejtat VLERA, per zhvillimin e tyre JETESOR por edhe ate PROFESIONAL…

Helga_SignatureBlanc-1.png