0(0 Ratings)

STARTER

Meso te punosh online duke shfrytezuar punen si Social Media Manager dhe Platformat Freelance.

 

 • Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjitë e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar punen tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja duke perdorur Social Media Marketing dhe Platformat Freelance.

 

 • Nese deshironi:

 

– Të mësoni të krijoni një pune apo sherbim online?

– Po kërkoni ide fitimprurëse te cilat mund t’i zhvilloni online?

– Të rrisni llogaritë tuaja ne Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok etj.?

– Të dini si të mund të krijoni një fushatë publicitare për biznesin tuaj?

– Të keni më shumë shitje nepermjet rrjeteve sociale?

– Të automatizoni rrjetet tuaja sociale apo rrjetet sociale te biznesit qe deshironi te menaxhoni?

– Të dini si të komunikoni me klientët tuaj?

– Të punoni ne platformat freelance?

–Te punoni me kliente nga e gjithe bota?

– E shumë, e shumë gjëra të tjera…

 

Nese i je pergjigjur me PO të paktën njërës prej pyetjeve, atëherë Trajnimi STARTER është zgjedhja e duhur për ty.

 

 

 • Unë do t’ju mësoj nga “A-ja” te “ZH-ja” gjithcka që ju duhet për të punuar online ne social media apo platformat freelance dhe si te nisni biznesin tuaj me shumë pak investim.

 

JO SHUMË FJALË ! JO PAQARTËSI !

GJITHCKA PRAKTIKE DHE KONKRETE!

 

 

 • Në trajnimin STARTER, ju do të keni mundësi të ndiqni video demostruese/praktike për cdo informacion që do të merrni. Do të pajiseni me suport pedagogjik si dhe do të keni asistencë të vazhdueshme nga unë dhe stafi im.

 

 • Ky trajnim eshte i pershtatshem per te gjithe, me apo pa experience ne boten online apo ne teknologji.
  STARTER eshte zgjedhja me e mire per studentet te cilet deshirojne te krijojne te ardhura ekstra duke punuar vetem disa ore ne dite, eshte zgjedhja me e mire per nenat te cilat deshirojne te punojne online  nga rehatia e shtepise se tyre dhe per te gjithe personat te cilet deshirojne te mesojne sesi funksionon Social Media Marketing dhe platformat freelance.

 

Në trajnimin STARTER do të gjeni:

 

 1. PREZANTIMI ME TRAJNIMIN DHE VENDOSJA E OBJEKTIVAVE
 2. PËRDORIMI I FACEBOOK NË BIZNES
 3. FACEBOOK ADS (begginer & advance)
 4. PËRDORIMI I INSTAGRAMIT NË BIZNES
 5. PËRDORIMI I LINKEDIN NË BIZNES
 6. PËRDORIMI I PINTEREST, YOUTUBE DHE TWITTER
 7. PROGRAMET E SKEDULIMIT
 8. PLATFORMA FREELANCE FIVERR
 9. PLATFORMA FREELANCE UPWORK DHE FREELANCE
 10. MARKETING DHE NETWORKING

 

 • Programi  STARTER do të zgjasë 5 JAVE DHE TE GJITHA KLASAT DO TE KENI MUNDESI T’I NDIQNI TE RREGJISTRUARA.
 • Ne fund te 5 javeve do te zhvillojme 3 takime live ku do te keshilloheni me Helgen mbi ecurine e punes suaj.
 • Secili pjesemarres ne trajnim do te kete mundesi gjate gjithe jetes te keshillohet me Helgen per veshtiresite apo sugjerimet e nevojshme qe do t’i lindin gjate punes.

 

Pjesemarresit e trajnimit STARTER do te jene pergjithmone pjese e grupeve te suportit ne whats app dhe platformat e tjera.

 

Pjesemarresit e trajnimit STARTER do te marrin ne menyre te vazhdueshme klasa te reja te updatuara me risite e fundit te Social Media Marketing apo platformave freelance dhe pas perfundimit te trajnimit.

 

 

9999 
Enrollment validity: Lifetime
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop