0(0 Ratings)

My Best Year

Categories Trajnime

Zbuloni metodën e re për të arritur të gjitha qëllimet tuaja…

 
Ndahuni përfundimisht nga shtyrja e gjërave për nesër dhe hidhni hapat për një fillim të ri në VITIN 2024!
 
 • Keni ndjesinë se po qëndroni në vend në jetën tuaj për muaj e muaj me radhë (ose edhe vite) dhe dëshironi të ndryshoni? Dëshironi që viti 2024 të jetë një fillim i ri për ju?
 •  

Kjo do të jetë per ju faqja Web më E RËNDËSISHME e këtij viti.

Ja përse…

Sot me siguri jeni në njërën nga këto situata…

 • Keni një projekt që për ju është shumë i rëndësishëm, por nuk arrini dot ta nisni.
 • Gjatë gjithë ditës, një zë i vogël ju thotë në vesh çfarë duhet të bëni, por kohën e kaloni duke shtyrë gjërat.
 • Çdo mbrëmje, ndjeheni ne faj duke i premtuar vetes se nesër do të jetë ndryshe.
 • Jeni në një kthesë në jetës suaj dhe ndiheni të humbur. Para jush, është mjegull.
 • Nuk e dini në cilin drejtim të ktheheni… Prandaj nuk veproni.
 • Javët (dhe muajt) kalojnë dhe qëndroni para kësaj mjegulle, pa asnjë ide si ta kaloni.
 • Përpiqeni të merrni më të mirat e jetës, por nuk mund të mbani më shumë se 2 ose 3 javë para se të dorëzoheni (një herë tjetër). Dhe disa muaj më vonë, kur të keni një motivim të ri, kjo lojë e vogël do të rifillojë përsëri!
 
Jeni ngopur me të gjitha këto?

Keni mjaftueshëm nga kjo shije e hidhur kur shikoni të dashurit tuaj duke përparuar në jetë, teksa ju qëndroni në vend duke mos ecur përpara?

Jeni ngopur nga pamundësia për të qenë zot i jetës suaj?

Jeni ngopur duke parë vitet të kalojnë njëri pas tjetrit, pa ndonjë ndryshim të vërtetë?

Jeni ngopur duke qenë armiku më i keq i vetes suaj?

 

Nëqoftëse po, vazhdoni të lexoni…

 

Po nëqoftëse gjithçka do të ndryshonte tashmë nga java tjetër?
 

Tani, vizualizoni… 

Imagjinoni se çdo mëngjes zgjoheni në qetësi, sepse tani nuk jeni më në “mjegull”.

Keni një vizion të qartë për atë që duhet të bëni çdo ditë për të arritur qëllimet tuaja.

Imagjinoni sikur filloni punën menjëherë.

Imagjinoni që keni aftësinë të qëndroni të fokusuar pa u shpërqendruar dhe të kryeni në 2 orë atë që më parë do t’ju kishte marrë gjithë ditën tuaj.

Imagjinoni që shtriheni në darkë duke thënë: “Jam krenar për veten time”!

Sepse çdo ditë arrini qëllimet që keni vendosur për veten tuaj njëri pas tjetrit.

Kjo jetë është ajo e dëshiruara!

Për këtë, ju nevojitet një metodë e caktuar për të rivendosur jetën tuaj në rrugë të drejtë (dhe për të hequr frikën tuaj).

Një metodë që ka treguar efikasitetin e saj ne dhjetëra mijëra njerëz.

Cila eshte kjo metodë?

Unë e provova kryesisht për veten time pasi degjova dhe mesova per perdorimin e saj nga disa nga emrat më të mëdhenj të kësaj bote:

presidentë, sportdashës profesionistë, sipërmarrës të njohur…

 

Gjatë këtyre mësimeve, kuptova diçka…

KËTA NJERËZ NUK PËRDORNIN ATO STRATEGJI SI « GJITHË TË TJERËT » PËR TË QENË TË SUKSESSHËM NË JETË!

Ata nuk bënin listat e gjërave për të bërë…( TO DO LIST)

Ata nuk shkruanin qëllimin e tyre në një copë letre…

Ata nuk përdornin programe produktiviteti…

Asgjë nga këto!

 

Pas disa vitesh, arrita të analizoja dhe të kuptoja strategjitë që ata përdornin dhe vendosa t’i aplikoj në jetën time.

Kjo ishte lindja e kësaj metode të famshme.

 

Por kujdes! Duhet t’ju paralajmëroj…

Edhe pse do t’ju lejojë të transformoni rrënjësisht jetën tuaj (siç transformoi timen),
kjo metodë NUK është një shpërthim magjik.

Nuk mjafton ta keni në dorë për të ndryshuar jetën tuaj nga njëra ditë në tjetrën.

Do të duhet ta ndiqni me kujdes dhe të jeni serioz.

 

Kështu që po ju bëj pyetjen…

A do të donit vërtet të ndryshonit zakonet tuaja, për të nisur një fillim të ri në vitin 2024?

A do të donit vërtet të ndaloni shtyrjen e gjërave për nesër dhe (më në fund) të arrini qëllimet tuaja në vitin 2024?

A do të donit vërtet ta bënit veten më të mirë në vitin 2024?

 

NËSE JENI PËRGJIGJUR “PO”,

atëherë ju uroj mireseardhjen në ‘’MY BEST YEAR’’.

Duke u bashkuar me Programin ‘’MY BEST YEAR’’ do të keni mundësi të:

Krijoni një vizion të qartë për të ardhmen tuaj
NDALONI me sabotimin e vetes
Përcaktoni me saktësi qëllimet tuaja (dhe t’i arrini ato)
Ballafaqoheni me pengesat pa u dorëzuar kurrë
Qëndroni të fokusuar (mos lejoni më shpërqendrime)
Krijoni zakone të fuqishme (dhe të qëndrueshme)
Ndihmoni produktivitetin tuaj
Krijoni një energji fizike (dhe mendore) në 200%
Rifitoni besimin në vetvete

 

PËRSE TË ZGJIDHNI PROGRAMIN ‘’MY BEST YEAR’’ NË VEND TË NJË PROGRAMI TJETËR?

Sepse MY BEST YEAR është krejtësisht ndryshe nga shumica e programeve të tjera të zhvillimit personal.

Në vend që të fokusoheni në një mori informacionesh të panevojshme,
në vend që t’ju kërkohet të shkruani qëllimin tuaj në një copë letre ose te mendoni dhe vizualizoni endrrat tuaja, ju do të keni një metodë të thjeshtë dhe të saktë (bazuar në neuroshkencë dhe ne psikologjinë e sjelljes dhe atë kognitive) që ju tregon saktësisht çfarë duhet të bëni në bazë të situatës suaj.

 • PROGRAMI MY BEST YEAR DO TE ZGJASË 10 MUAJ DUKE FILLUAR NGA DATA 15 SHKURT DERI NE MUAJIN NENTOR.
 

Përmbajtja e programit : 

Muaji Shkurt (Trajner Yann Murat)

Titulli i trajnimit – RILINDJE

 1. Fuqia Personale
 2. Energji / Vitalitet
 3. Menaxhimi i kohes
 4. Performance dhe produktivitet
 

Muaji Mars (Trajnere Helga Cacani)

Titulli i trajnimit – Perqasje Holistike

 1. Teknika Meditimi & Klasa Meditimi
 2.  Healing Therapy
 3. Theta Therapy 
 4. Fitness
 5. Holy food (receta dhe video demostruese te superfoods)
 

Muaji Prill (Trajnere Yann Murat)

Titulli i trajnimit – Kthesa 200°

 1. Angazhimi 200
 2. Planifikim
 3. Aksion Masiv Strategjik
 4. Mental
 5. Ekuiliber
 6. Energji
 7. Para
 8. Rritje personale dhe profesionale
 

Muaji Maj (Trajnere Yann Murat)

Titulli i trajnimit – Business Pro 

 1. Stili i jetes dhe sipermarrja
 2. Krijimi i produkteve te parezistueshme
 3. Sekretet e sipermarrjeve 8 shifrore
 4. Krijimi i prezences suaj online
 5. Krijimi i nje biznesi solid
 6. Te kthehesh ne nje autoritet
 7. Guide burimesh dhe mjetesh 
 

Muaji Qershor (Trajner Helga Cacani)

 1. Kthimi i bizenesit ne reference
 2. Te gjesh tregun tend
 3. Te gjesh avatarin
 4. Te krijosh oferta te pa rezistueshme
 5. Sekrete teknike
 

Muaji Korrik  (Trajnere Helga & Alexis)

 1. Inteligjenca Artificiale 
 2. Chat GPT
 3. Mindjourney DeepDive
 4. Praktike
 

Muaji Gusht – Shtator  (Trajnere Helga & Yann)

 1. Freelance dhe Business Pro 
 2. Te gjesh drejtimin
 3. Modeli i biznesit tend
 4. Krijimi i ofertave
 5. Mjetet me te rendesishme
 6. Struktura Legale
 7. Gjetja e klienteve
 8. Shitja e ofertes
 9. Shperndarja e sherbimit
 10. Scaling
 11. Kalimi ne nivel superior
 

Muaji Tetor – Nentor (Trajner Alexis Murat )

 1. Start Up Pro
 2. Sekretet e Start Up
 3. Si te lanconi Start Up-in tuaj 
 4. Te perballeni me tregun
 5. Mireqenia financiare dhe mjetet per t’u ngritur
 6. Prodhimi – Permiresimi- Vazhdimesia
 7. Scaling 
 

Gjate ketij Programi do te zhvillohen takime LIVE ne baze te nevojes se grupit.

2222  99750 
Enrollment validity: Lifetime
Kestet paguhen automatikisht
2 Keste nga 1144€/Muaj

*Kohëzgjatja 2 MUAJ*

5 Keste nga 479€/ muaj

*Kohëzgjatja 5 MUAJ*

10 Keste nga 250€/Muaj

*Kohëzgjatja 10 MUAJ*

*Shenim: Këstet dot e merren automatikisht nga karta ne diten e fillimit te pagesave dhe ne muajt  e ardhshem*
Nese kestet nisin ne daten 3 shkurt, atehere pagesa tjeter do te jete automatike ne daten 3 mars dhe me rradhe deri ne kohezgjatjen e kesteve

0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop