0(0 Ratings)

First Million

Categories Trajnime

FIRST MILLION’

 

Strategjitë për të fituar milionin e parë

 

‘’First Million’’ është një program unik dhe i gjithanshëm, i patrajtuar ndonjeherë, i cili ju ofron mundësinë të transformoni jo vetëm jetën, por edhe biznesin tuaj 200%.


  • Në këtë program do të mësoni mbi SEKRETET, STRATEGJITË, mënyrat e vecanta të zhvillimit, TË FSHEHTAT E PATHËNË TË MILIONEREVË për të cilat nuk flet askush.
  • Ky program është i përshtatshëm për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë LIDERAT e së ardhmes, për ata që duan të krijojnë një BIZNES, për SIPERMARRËSIT e rinj, për personat të cilet punojnë si FREELANCER, për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë TË LIRË për të punuar në mënyrë të pavarur, për ata që kanë një biznes dhe dëshirojnë TË SHUMËFISHOJNË të ardhurat e tyre dhe të përshtaten me EPOKËN E RE TË EKONOMISË, për ata që duan TË RRISIN 200% të ardhurat e tyre ekzistuese, për ata që nuk dëshirojnë të ndihen viktima të KRIZËS FINANCIARE globale, për ata që janë në prag FALIMENTIMI.

Ky program është I DOMOSDOSHËM për çdo student i cili studion në fushën e marketingut, ekonomisë, biznesit, financës dhe dëshiron të bëjë diferencën ne fushen ku ai studion.


‘’FIRST MILLION’’ ËSHTË NJE NGA PROGRAMET MË EFIKASE QË JU BËN TË ARRINI OBJEKTIVIN TUAJ FINANCIAR DHE TA TEJKALONI ATË.


Qëllimi i Programit “FIRST MILLION” është që ju të arrini të bëheni MILIONERË.


Në programin “FIRST MILLION” do të zhvillojmë:

1- Boost Starter
2- Vizione dhe Objektiva
3- Si të gjeni një ide biznesi 10 milionë dollarëshe
4- Social Media Marketing, Platformat Freelance dhe Kthimi i rrjeteve sociale në biznes fitimprurës
5- Shitje dhe të Ardhura
6- Sekretet për të krijuar dyqanin 10 milionë dollarësh
7- Marketingu

495 
Enrollment validity: Lifetime
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop