Helga Cacani, mentorja #1 shqiptare
në Social Media Marketing, Biznesin Online dhe E-commerce.

Helga Cacani e nisi biznesin e saj të parë në moshën 19-vjeçare, ndërsa ishte ende një studente ne TBS University (Toulouse Business School).
Ajo perfundoi studimet e saj master ne UNIBOCCONI Milano nje shkolle me fame boterore.Helga ka krijuar disa biznese on-line dhe e-Commerce ne Shqiperi dhe Europe.

Eshte fondatore dhe co-fondatore e disa bizneseve si; AQUILA MARKETING, ALTECO GRUP, OH FADA SARL, PLANET PIZZA, T-CONCEPT, VIZION FRANCE.
Falë bizneseve te saj e-Commerce, ajo ne më pak se 10 vjet ka gjeneruar mijëra euro ne muaj dhe e ka bere ate FEMREN ME TE RE TE SUKSESSHME SHQIPTARE.

🎙️PODCAST🎙️ SHKËNDIJAT E PASIONIT

Mirë se vini në podcastin “SHKËNDIJAT E PASIONIT”.
Ky është një podcast I dedikuar zhvillimit personal,
profesional dhe dixhital.

TRAJNIME

TRAJNIMET E PREFERUARA

TRAJNIME

5.00
(1)

My Best Year

5.00
(2)

SPARK PRO 5

SI TË PUNOJ ONLINE?

image00009-1.jpg

Si të punoj si social media manager,
freelancer apo si të nis një biznes online

Si të punoj online?
Si të bëj para online?
Si të krijoj një biznes online?
Si të punoj si Social Media Manager?
Për të marrë pëgjigje për këto e shumë pyetje të tjera si këto, jeni pikërisht në vendin e duhur për të mësuar sekretet e punës online dhe për të krijuar lirinë tuaj financiare duke ndjekur pasionet apo profesionat tuaja.

Në trajnimet tona ju do të mësoni gjithçka që do ju duhet për të shfrytëzuar fuqinë e botës online dhe për të bërë para nga kudo që ndodheni.

Mëso gjithçka që të duhet lidhur me Social Media Marketing, Shitjen, Menaxhimin, Platformat Freelance, si të punosh apo nisësh një biznes online.

DËSHMI NGA STUDENTËT PJESËMARRËS NË TRAJNIME

BLOG

Ekzistojne 2 lloj kategori njerezish ne kete bote: 1) Ata qe kundershtojne

Edhe pse Social Network, sidomos Facebook dhe Instagram jane kthyer ne platformat kryesore per te

E perserisim shpesh, sidomos ia perserisim vetes se perballe nje momenti te