5.00(4 Ratings)

SPARK PRO 4

Categories Trajnime

KRIJONI LIRINË TUAJ FINANCIARE, DUKE USHTRUAR PASIONIN TUAJ

 

 

Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjitë e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

Dikur, qasja e njerëzve me internetin dhe botën online, ishte shumë e vakët dhe vështiresitë financiare apo pamundësia për të krijuar një biznes, mund të justifikohej. Sot, suksesi është një zgjedhje (Dëshiroj të rris të ardhurat e mia ose nuk dëshiroj të rris të ardhurat e mia).

Por nuk është aq e thjeshtë të krijosh një biznes online apo të shumëfishosh të ardhurat e tua. Për të të ardhur në ndihmë, unë kam krijuar trajnimin SPARK PRO.

ËSHTË KOHA TË NISNI RRUGËTIMIN E SUKSESIT TUAJ

Dëshironi:

– Të mësoni të krijoni një biznes të suksesshëm online?

– Po kërkoni ide fitimprurëse?

– Të rrisni llogaritë tuaja ne Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok etj.?

– Të dini si të mund të krijoni një fushatë publicitare për biznesin tuaj?

– Të keni më shumë shitje?

– Të automatizoni biznesin tuaj?

– Të jeni ndër të parët që shfaqeni në Google?

– Të gjeneroni fitime maksimale nga emaili juaj?

– Të dini si të komunikoni me klientët tuaj?

– Të krijoni një site interneti për biznesin tuaj?

– E shumë, e shumë gjëra të tjera…

Nese i je pergjigjur me PO të paktën njërës prej pyetjeve, atëherë SPARK PRO është zgjedhja e duhur për ty.

Unë do t’ju mësoj nga “A-ja” te “ZH-ja” gjithcka që ju duhet për të nisur një biznes të suksesshëm online, me shumë pak investim.

JO SHUMË FJALË ! JO PAQARTËSI !

GJITHCKA PRAKTIKE DHE KONKRETE!

PËRVETËSONI STRATEGJITË MË TË REJA DHE MË EFIKASE TË MARKETINGUT, PËR T’I VËNË NË DOBI TË PASIONIT, PROFESIONIT, TALENTIT APO BIZNESIT TUAJ TË ARDHSHËM.

PASURONI KOMPETENCAT DHE EKSPERTIZËN TUAJ

Në këtë program, do të keni mundësi të bëheni pjesë e trajnimeve të herëpashershme BONUS.

NJË PROGRAM I PËRSHTATSHËM EDHE PËR ATA QË NUK KANË KOMPETENCAT E DUHURA TEKNIKE

 

Në trajnimin SPARK PRO, ju do të keni mundësi të ndiqni video demostruese/praktike për cdo informacion që do të merrni. Do të pajiseni me suport pedagogjik si dhe do të keni asistencë të vazhdueshme nga unë dhe stafi im.

 • Ky program është i përshtatshëm për të gjithë, duke filluar nga STUDENTËT dhe deri te personat të cilët kanë një BIZNES AKTIV. Për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë LIDERË të së ardhmes, për ata që duan të KRIJOJNË një BIZNESpër sipërmarrësit e rinj, për të githë ata që duan të punojnë TË LIRË e në mënyrë të pavarur, për të gjithë ata që kanë një biznes dhe duan TË SHUMËFISHOJNË të ardhurat e tyre dhe të përshtaten me EPOKËN E DIXHITALIZIMIT.
 • Në SPARK PRO ju do të mësoni si të KRIJONI PRODUKTIN TUAJ TË ËNDRRAVE, si të KRIJONI NJË BIZNES ONLINE, si të personalizoni dhe krijoni WEBSITE-n TUAJ, si t’u shtoni vlera PRODUKTEVE TUAJA vizualisht, si të punoni si SOCIAL MEDIA MANAGER dhe të shfrytëzoni PLATFORMAT FREELANCE për të ofruar shërbimet tuaja.
 • Programi SPARK PRO u adresohet studentëve të cilet duan të krijojnë të ardhurat e tyre, nënave shtëpiake të cilat dëshirojnë të punojnë nga shtepia, të punësuarve të cilët duan një punë tjetër duke qenë të pavarur, atyre që dëshirojnë të heqin dorë nga puna aktuale dhe të transformojnë jetën e tyre, sipërmarrësve të rinj, bizneseve të cilet duan të mësojnë dhe të transformojnë 200% rrjetet e tyre sociale, personave të papunë të cilët dëshirojnë të punojnë si freelancer apo të krijojnë biznesin e tyre online dhe kujtdo që do të krijojë një biznes të suksesshëm.

Në modulin SPARK PRO do të gjeni:

 1. PREZANTIMI ME TRAJNIMIN DHE VENDOSJA E OBJEKTIVAVE
 2. PËRDORIMI I FACEBOOK NË BIZNES
 3. FACEBOOK ADS
 4. PËRDORIMI I INSTAGRAMIT NË BIZNES
 5. PËRDORIMI I LINKEDIN NË BIZNES
 6. PËRDORIMI I PINTEREST, YOUTUBE DHE TWITTER
 7. PROGRAMET E SKEDULIMIT
 8. SHITJA DHE KOMUNIKIMI
 9. PLATFORMA FREELANCE FIVERR
 10. PLATFORMA FREELANCE UPWORK DHE FREELANCE
 11. MARKETING DHE NETWORKING
 12. SEKRETET PËR TË KRIJUAR PRODUKTIN E ËNDRRAVE TUAJA
 13. SI TË NDËRTONI WEBSITEN E ËNDRRAVE TUAJA
 14. SEKRETET PËR TË NDËRTUAR NJË DYQAN 10 MILIONË DOLLARËSH
 15. 4 KATEGORITË E PRODUKTEVE QË ECIN GJITHMONË
 16. SI TË ZGJIDHNI PALETËN TUAJ TË NGJYRAVE
 17. SI T’U SHTONI VLERA PRODUKTEVE

Programi SPARK PRO do të zgjasë 10 JAVË. Klasat do të zhvillohen 1 herë në javë dhe cdo klasë do të jetë gjithashtu e regjistruar.

Trajnimi do të ketë në total 33 KLASA. Klasa e parë do të zhvillohet Live në Zoom në datën 20 NENTOR dhe do të jete në formën e prezantimit dhe njohjes me njëri-tjetrin. Kjo do të pasojë me 23 klasa të regjistruara. Një herë javë do të zhvillojme takime LIVE. Trajnimi do të zhvillohet në platformën Zoom. Pjesëmarrësit do të kenë mundësi aksesi të klasave të regjistruara për 18 muaj.

This course is full right now. We limit the number of students to create an optimized and productive group dynamic.
Enrollment validity: Lifetime
Paguaj me 2 Keste nga 375 Euro
Paguaj me 3 Keste nga 265 Euro
Paguaj me 4 Keste nga 195 Euro

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 4 Ratings
5
4 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
NH
1 month ago
Trajnim i cili me ktheu vetebesimin, me rriti akoma edhe me shume profesionalisht, me dha sigurine qe me duhej fale mbeshtetjes se trajneres me te mire Helges. Do tja rekomandoja gjithekujt qe deshiron te hedh hapin e pare dhe te sigurte ne boten e biznesit online.
RB
5 months ago
THE BEST
A
5 months ago
Eshte nje trajnim qe vetem kur je pjese e tij e kupton sa i vlefshem eshte,ka cdo gje ne detaje!! E vetmja gje qe te duhet eshte mos te lesh asnje detaj pa mesuar dhe analizuar,dhe me pas te hapet para syve nje vision qe do vetem te fluturosh!!!Kur jam bere pjese e trajnimit dhe deri sot mendja ime rri vetem si te gjeje ide dhe pasione per veprim,eshte trajnim me me shume varesi se droga!!!
AP
5 months ago
,,
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop