0(0 Ratings)

SPARK PRO MAX

Categories Trajnime

KTHENI BIZNESIN TUAJ NË NJË BOMBË ATOMIKE

Në këtë trajnim Helga dhe Yann do t’ju tregojnë të gjitha strategjitë e tyre për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj dhe për të rritur shifrën tuaj të afarit.
Dikur, qasja e njerëzve me internetin dhe botën online, ishte shumë e vakët dhe vështiresitë financiare apo pamundësia për të krijuar një biznes, mund të justifikohej. Sot, suksesi është një zgjedhje (Dëshiroj të rris të ardhurat e mia ose nuk dëshiroj të rris të ardhurat e mia).
Por nuk është aq e thjeshtë të krijosh një biznes apo të shumëfishosh të ardhurat e tua. Për të të ardhur në ndihmë, ne kemi krijuar trajnimin SPARK PRO MAX.

ËSHTË KOHA TË NISNI RRUGËTIMIN E SUKSESIT TUAJ

• Dëshironi te krijoni nje biznes te suksesshem?
• Po kërkoni ide fitimprurëse?
• Deshironi të rrisni llogaritë tuaja ne Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok etj.?
• Deshironi të dini si të mund të krijoni një fushatë publicitare për biznesin tuaj?
• Deshironi të keni më shumë shitje ne biznesin tuaj?
• Deshironi të dini si të komunikoni me klientët tuaj?
• Deshironi të krijoni një WEB për biznesin tuaj?
• Deshironi te krijoni një YOUTUBE fitimprures?
• Deshironi te rrisni shifren tuaj te afarit?
• Deshironi te rrisni akoma dhe me shume biznesin dhe shitjet tuaja?

Nese i jeni pergjigjur me PO të paktën njërës prej pyetjeve, atëherë SPARK PRO MAX është zgjedhja e duhur për ju.

Unë do t’ju mësoj nga “A-ja” te “ZH-ja” gjithcka që ju duhet për të kthyer biznesin tuaj ne nje makineri parash.

JO SHUMË FJALË !
JO PAQARTËSI!
GJITHCKA PRAKTIKE DHE KONKRETE!

PËRVETËSONI STRATEGJITË MË TË REJA DHE MË EFIKASE TË MARKETINGUT, PËR T’I VËNË NË DOBI TË BIZNESIT TUAJ.

PASURONI KOMPETENCAT DHE EKSPERTIZËN TUAJ.

Në këtë program, do të keni mundësi të bëheni pjesë e trajnimeve të herëpashershme BONUS.

NJË PROGRAM I PËRSHTATSHËM EDHE PËR ATA QË NUK KANË KOMPETENCAT E DUHURA TEKNIKE.

Në trajnimin SPARK PRO MAX, ju do të keni mundësi të ndiqni video demostruese/praktike për cdo informacion që do të merrni. Do të pajiseni me suport pedagogjik si dhe do të keni asistencë të vazhdueshme nga unë dhe stafi im.

Programi SPARK PRO MAX është i pershtatshem per:
• Të gjithë ata te cilet kane nje biznes aktiv te suksesshem, apo nje biznes aktiv i cili ka ngecur.
• Ata qe kane nje ide dhe deshirojne ta kthejne ate ne biznes.
• Ata te cilet punojne si Social Media Manager
• Ata qe duan te krijojne te ardhura duke filluar nga 5000€ ne muaj ne + 10K€ ne muaj.

SI DO T’JU NDIHMOJË KY PROGRAM PER TE TRANSFORMUAR BIZNESIN TUAJ
• KY PROGRAM PERMBAN 17 MODULE
• 3 MODULE BONUS
• PERMIRESIM TE VAZHDUESHEM TE LEKSIONEVE
• GRUP PRIVAT WHATS APPI-I
• MUNDESI RISHIKIMI PERJETË TE LEKSIONEVE
• SHEMBUJ PRAKTIKË
• SUPORT PEDAGOGJIK

Programi SPARK PRO MAX do të zgjasë 10 JAVË. Te gjithe klasat jane te regjistruara dhe ju do te keni akses ne Web ne cdo moment. 1 here ne 2 jave do te zhvillohen takime LIVE.
Trajnimi do të ketë në total +40 KLASA.
Ky program eshte krijuar per te bere te mundur rritjen e shpejte te biznesit tuaj dhe diferencimit tuaj nga konkurrentet.

1997  35000 
Enrollment validity: Lifetime
Kestet paguhen automatikisht
2 Keste nga 1047€/Muaj

*Kohëzgjatja 2 MUAJ*

3 Keste nga 717€/ muaj

*Kohëzgjatja 3 MUAJ*

4 Keste nga 545€/ muaj

*Kohëzgjatja 4 MUAJ*

5 Keste nga 445€/ muaj

*Kohëzgjatja 5 MUAJ*

*Shenim: Këstet dot e merren automatikisht nga karta ne diten e fillimit te pagesave dhe ne muajt  e ardhshem*
Nese kestet nisin ne daten 3 prill, atehere pagesa tjeter do te jete automatike ne daten 3 maj dhe me rradhe deri ne kohezgjatjen e kesteve

Si te regjistrohem dhe paguaj ne website

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop