0(0 Ratings)

E-COM ANGELS

Categories Trajnime

E-COM ANGELS

SI TË LANCOJMË ME SUKSES PËR 30 DITË NJË BIZNES E-COMMERCE

 

Cfarë është ky program?

E-Com Angels është i vetmi program që ju nevojitet për të pasur sukses në E-Commerce, pavarësisht nga formimi, njohuritë dhe aftësitë tuaja fillestare.

Për kë?

Ky trajnim u drejtohet 2 kategorive: fillestarëve që nuk kanë përvojë në E-Commerce si edhe ekspertëve që duan të njohin strategjitë për të përmirësuar rezultatet e tyre.

Si?

E-Com Angels përmban procedurën hap pas hapi për të ndërtuar dyqanin tuaj E-Commerce nga e para, si dhe mbështetje të personalizuar në hapat e udhëtimit tuaj.

Kur?

Programi është 100% online i progamuar për t’u përfunduar brenda 4 muajve, por gjithsesi ju mund ta merrni me ritmin tuaj dhe ta filloni kur të deshironi dhe sa herë të dëshironi. Ju do të keni akses të pakufizuar në këtë program dhe të vlefshëm për gjithë jetën. Plus, akses falas në të gjitha përditësimet e ardhshme të trajnimit.

Pse?

Qëllimi i E-com Angels është të lejojë çdo person të vendosur të përfitojë nga revolucioni E-Commerce 2.0, të ndryshojë rrënjësisht jetën e tij dhe të arrijë lirinë financiare, gjeografike dhe kohore.

Liria gjeografike, kohore dhe financiare

Revolucioni i E-Commerce 2.0 ka ndryshuar gjithçka. Tani është e mundur të punosh kur të duash, ku të duash dhe sipas kushteve të tua, pa u shqetësuar kurrë për shpenzimet.

 

AVANTAZHET E E-COM ANGELS

Trajnim i personalizuar

Do të keni mbështetje të personalizuar për 4 muaj për të arritur të gjitha qëllimet tuaja. Trajnerët tanë do t’ju ndihmojnë në faza të ndryshme të udhëtimit tuaj. Do të përfitoni nga një ndjekje e personalizuar dhe do të jeni në gjendje t’i bëni pyetje Helgës dhe trajnerëve sa here të zhvillohen klasa Live ose të na pyesni direkt në kontaktet private.

 

Nga fillimi deri në fund

Ne kemi menduar për gjithçka. Nga krijimi i biznesit tuaj deri te optimizimi i fushatave tuaja reklamuese, përmes përzgjedhjes së produkteve tuaja dhe krijimit të faqes suaj të internetit.

Strategjitë e 1% më të mirë të tregtarëve E-commerce

Të përditësuara vazhdimisht, strategjitë e ndara në trajnim janë më të avancuarat që do të gjeni në botën e E-Commerce. Jini gjithmonë një hap përpara konkurrentëve tuaj, optimizoni të ardhurat dhe minimizoni të gjitha rreziqet që lidhen me hapjen e biznesit tuaj.

Hyrje në praktikë

E-com Angels nuk është vetëm një trajnim teorik, por është edhe një aplikim praktik dhe konkret.

Do të shohim shumë raste studimore të dyqaneve që fitojnë miliona.

Përmbajtje ekskluzive

Strategjitë e trajnimit nuk janë të disponueshme askund tjetër dhe janë vite dritë larg nga çdo gjë që mund të gjeni në internet. Helga ka zhvilluar strategjitë e saj dhe do t’i zbulojë ato ekskluzivisht në trajnim.

Falë punes së saj në Social Media Marketing dhe E-commerce, Helga ka arritur të gjenerojë miliona, duke filluar që në vitet e para të studimeve.

Ajo ka përfunduar studimet në Toulouse Business School, për Business Management dhe MBA Digital Marketing në Uni Bocconi, përfshirë këtu dhe trajnime të shumta të zhvillimit profesional në E-commerce, lidership, psikologji, marketing, biznes etj.

QËLLIMI I VETËM I KËTIJ TRAJNIMI:

T’JU BEJË TË ARRINI QËLLIMET TUAJA

 

Kjo është koha më e mirë për të filluar! E-Commerce do të përjetojë rritje të jashtëzakonshme gjatë muajve të ardhshëm. A do të qëndroni mënjanë apo do të merrni të njëjtin vendim si të gjithë sipërmarrësit e suksesshëm?

KALO NE AKSION 200%!

 

ÇFARË DO TË MËSONI NË E-COM ANGELS:

 

MODULI MINDSET

THEMELET

TRANSFORMUESIT

THYERJA E INFLUENCËS

7 POROSITË

MODULI FINANCA DHE FISKALITETI

PREZANTIMI I MODULIT

OBLIGIMET LIGJORE TË NJË DYQANI E-COMMERCE

DEKLARIMI NË VENDET JO ANËTARE NË BE

DEKLARIMI NË FRANCË

DEKLARIMI NË ZVICER

TVSH NË EUROPË (TEORIA)

TVSH NË EUROPË (PRAKTIKA)

BAZAT E KONTABILITETIT

NDËRTIMI MUJOR I RAPORTIT TË KONTABILITETIT

ÇFARE BANKASH TË PERDORNI PËR TË FILLUAR AKTIVITETIN TUAJ

TË KALONI NË SHOQERI

KRIJIMI I NJË SHOQERIE OFFSHORE

 

MODULI KRIJIMI I OFERTAVE

MODELI I BIZNESIT E-COMMERCE

ÇFARE BURIMI TRAFIKU TË ZGJIDHNI

TË KËRKOSH PRODUKTIN

BURIMET

POZICIONIMI DHE KËRKIMI I TREGUT

BRENDIMI

MASTER CLASS DROPSHIPPING

 

MODULI KRIJIMI DHE ORGANIZIMI I SITIT

PREZANTIMI

PARAMETRAT E DOMOSDOSHËM TË NJË DYQANI SHOPIFY

KRIJIMI I NJË SITI ME NJË PRODUKT TË VETËM

KRIJIMI I NJË SITI ME DISA PRODUKTE

KRIJIMI I NJË SITI MARKE

BRENDIMI DHE PËRMIRËSIMI I SITIT

RRITJA E NIVELIT TË BISEDAVE

RRITJA E LTV-së SË KLIENTEVE TUAJ

RRITJA E NORMËS SË KONVERTIMIT

PËRDORIMI I PROÇESORËVE TË PAGESAVE

MENAXHIMI I SUPORTIT TË KLIENTIT

MASTER CLASS (COPYWRITING DHE MARKETINGU)

 

MODULI KRIJIMI I SITIT (SHTESA)

IMPORTIMI I PRODUKTEVE DHE DREJTIMI I POROSIVE ME ANË TE DSERS

SHTIMI I REVIEW NGA AMAZON DHE ALI EXPRESS

IMPORTIMI I VLERËSIMEVE

WIDEBUNDLE – RRITJA E POROSIVE

CHATI DHE SUPORTI TELEFONIK

MODIFIKIMI I THEME PËR TË RRITUR KOMUNIKIMIN

NUMËRIMI MBRAPSHT DHE URGJENCAT

SI TË KRIJONI NJË FAQ

UPSELL PAS SHITJEVE

INSTALIMI I MOLLIE (ALTERNATIV E STRIPE)

INSTALIMI I UPSELL PARA SHITJEVE

DISTIKTIVI I BESIMIT

DËRGIMI I SMS ME SMS BUMP

RIKUPERIMI I SHPORTAVE TË BRAKTISURA

PËRDORIMI I WHEELIO

RGPD DHE COOKIE BANNER

MENAXHIMI I NUMRAVE TË GJURMIMIT DHE GJURMIMI I POROSIVE

AKTIVIZIMI I PAGESAVE TË SHOPIFY

SI TË ZHVENDOSNI SHENJËN E EUROS NË TË DJATHTË TË ÇMIMIT

 

MËSIME TË SHPEJTA

COPYWRITING

PARAKUSHTET

SLIDET

PAGESA

DIZAJNI

PËRFUNDIMI

 

MODULI FACEBOOK ADS

PREZANTIMI ME FB ADS

PARAMETRAT E LLOGARISË REKLAMUESE

SHMANGIA E BLLOKIMEVE

REKLAMA TË SUKSESSHME DHE OPTIMIZIMI I REKLAMAVE TUAJA

STRUKTURIMI I LLOGARISË SË ADS

VENDOSJA NË EVIDENCË E REKLAMAVE FITIMPRURËSE

KRIJIMI KREATIV

PRAKTIKA E KRIJIMIT KREATIV

RAST STUDIMI: NGA 0 NË 10 MILIONË ME REKLAMA FB

GJURMIMI OPTIMAL

 

MODULI TIK TOK

PREZANTIMI ME TIK TOK ADS

PARAMETRAT E LLOGARISË SË PUBLICITETEVE

KRIJIMI I PUBLICITETEVE TË SUKSESSHËM

TESTIMI DHE OPTIMIZIMI I ADS

PUBLICITETE PA KOSTO NË TIK TOK

VENDOSJA NË EVIDENCE E ADS TË SUKSESSHËM

 

MODULI I INFLUENCE MARKETING

PREZANTIMI

PLANIFIKIMI I FUSHATAVE

BURIMI DHE PËRZGJEDHJA E INFLUENCERAVE

REALIZIMI DHE ANALIZIMI I NJË FUSHATE

STRATEGJIA

LISTA E BARDHË DHE POSTET E ERRTA

 

MODULI GOOGLE ADS

PREZANTIMI

KONFIGURIMI

GOOGLE SHOPPING

GOOGLE SEARCH

GOOGLE DISPLAY

PUBLICITET YOUTUBE

 

MODULI SNAPCHAT

PREZANTIMI ME SNAPCHAT ADS

PARAMETRAT E LLOGARISË SË PUBLICITETEVE

KRIJIMI I PUBLICITETEVE TË SUKSESSHËM

TESTIMI DHE OPTIMIZIMI I ADS

PUBLICITET PA KOSTO NË SNAPCHAT

VENDOSJA NË EVIDENCE E ADS TË SUKSESSHËM

 

MODULI PINTEREST ADS

PREZANTIMI ME MODULIN PINTEREST ADS

NISJA E PUNES NË PINTEREST ADS

KRIJIMI I FUSHATAVE

TESTIMI

KËSHILLA

 

MODULI SEO

HYRJA SEO

HULUMTIMI NË NICHE (SEMRUSH)

HULUMTIMI I TREGUT

HULUMTIMI I FOOTPRINT

HULUMTIMI – IP CDN SHOPIFY

HULUMTIMI – RRITJA E SITIT

LISTA PER NJË ANALIZE TË SUKSESSHME

MONITORIMI DHE NDJEKJA

KËRKIMI I FJALËVE KYCE

MINDMAP

STRATEGJIA E PËRMBAJTJES

LIDHJA E BRENDSHME

KRIJIMI I BLOGUT EFEKTIV

KRIJIMI I NJË POSTIMI NË BLOG

BACKLINKS

KËSHILLA DHE FAQ

ANALIZA E TË DHENAVE

STRATEGJIA PËR EMRAT E SKADUAR TË DOMAINIT

PBN

CONTENT SPINNING

TEKNIKA SEO

 

MODULI EMAIL MARKETING

PREZANTIMI

COPYWRITING

KRIJIMI I NJË LAYOUT

POST BLERJE

FUSHATAT

BONUS – SI MOS TE PERFUNDONI NË SPAM

BONUS – OPTIMIZIMI I POSTES ELEKTRONIKE

 

CMIMI 12785 EURO

CMIMI 1295 EURO

1295  39647 
Enrollment validity: Lifetime
Paguaj me 2 Keste nga 697 Euro
Paguaj me 3 Keste nga 467 Euro
Paguaj me 5 Keste nga 267 Euro

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop