Helga Cacani | Freelancer | Social Media Marketing | Sparks Training

TRAJNIMI

SPARK

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCE DHE MARKETING

Programi SPARK eshte nje program i cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Ky program eshte i pershtatshem per te gjithe,

duke filluar nga studentet dhe deri tek personat te cilet

kane nje biznes aktiv.

Ne SPARK ju do te mesoni si te KRIJONI NJE BIZNES ONLINE, te punoni si SOCIAL MEDIA MANAGER dhe te shfrytezoni PLATFORMAT FREELANCE per te ofruar sherbimet tuaja.

Healthy by Helga

Zhvillim Personal
& Biznes

Helga Cacani nisi biznesin e saj të parë në moshën 19-vjeçare, ndërsa ishte ende një studente. Në më pak se 10 vjet ajo ka gjeneruar më shumë se 1 milion euro falë biznesit të saj online. Helga është aktualisht Mentorja numër 1 Shqipfolese, në punen online, Business Digital, Leadership, Zhvillim Personal etj. Ajo organizon Seminare, Trajnime, Konferenca, Masterclass dhe Webinaire. Ka ndihmuar qindra njerëz që te krijojne biznesin e tyre online dhe te behen të pavarur financiarisht.

TRAJNIME

trajnim sekretet e shitjes

PERSE DUHET TA NDIQNI KETE TRAJNIM ME YANN

THEMELUES I DISA KOMPANIVE
(IMOBILIARE, IMPORT/EXPORT, E-COMMERCE, RESTAURATION,
TEKNOLOGJI DHE KOMUNIKIM)

EKSPERT NE LIDERSHIP DHE SIPERMARRJE
TRAJNUES BIZNESI SIPERMARRESISH DHE PUNONJESISH

STRATEG NE PSIKOLOGJI, MARKETING & SHITJE

INVESTITOR PREJ ME SHUME SE 20 VITESH

Lexo më Shumë »
Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

Trajnimi Spark

TRANSFORMONI JETEN TUAJ ? BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA, STRATEGJI MARKETINGU DHE SHITJE.

Programi SPARKS eshte programi I vetem ne Shqiperi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Lexo më Shumë »
Sparks Training Social Media Marketing First Million

First Million

First Million eshte trajnimi I DOMOSDOSHEM i cili ju mundeson te transformoni jeten tuaj 200%.
Ky trajnim eshte krijuar posacerisht per ata individe qe duan te arrijne objektivat e tyre financiare, madje dhe ti tejkalojne ato.
Ne kete trajnim do te shikoni ndryshim ne jeten tuaj qe ne klasat e para dhe do t’ju beje te jeni me te qarte me veten tuaj, synimet dhe objektivat qe doni te arrini.

Lexo më Shumë »
2022 Viti im më mirë ~ Helga Cacani

2022 Viti im më mirë

– Ti jepni fund dyshimeve (dhe frikës) që ju pengojnë të ecni përpara
– Te perballeni me ngjarjet e jetës… pa u dorëzuar kurrë… e as duke humbur besimin në vetvete
– Te pasuroni marrëdhëniet tuaja dhe rrisni energjinë tuaj

Lexo më Shumë »

LIDERAT

Ky program eshte I pershtatshem per te gjithe ata qe deshirojne te jene LIDERAT e se ardhmes, per ata qe duan te KRIJOJNE nje biznes, per SIPERMARRESIT e rinj, per personat te cilet punojne si FREELANCER etj.

SEKRETET

Ne kete program do te mesoni mbi SEKRETET, STRATEGJITE, menyrat e vecanta te zhvillimit, TE FSHEHTAT E PATHENA TE MILIONEREVE  per te cilat askush nuk flet.

Me Programin « FIRST MILLION »

 ju do te mesoni sesi te veproni si 10%-shi i popullsise boterore per te arritur suksesin tuaj ne jeten profesionale dhe sesi te arrini te krjoni MILIONIN e pare.

TRANSFORMONI JETEN TUAJ

Sparks Training Social Media Marketing First Million

Programi SPARKS

Eshte programi I vetem ne Shqiperi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%. Sparks Training

Pavarësi financiare

Ne SPARK do te krijoni pavaresi financiare, do te ndryshoni mentalitetin tuaj mbi jeten dhe mbi punen.

Puno nga shtëpia

Programi SPARKS i adresohet studenteve te cilet duan te krijojne te ardhurat e tyre, nenave shtepiake te cilat deshirojne te punojne nga shtepia, te punesuareve te cilet duan nje pune tjeter duke qene te panvarur etj.

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

REKOMANDIM NGA AULONA MUSTA

DESHMI NGA STUDENTET