Helga Cacani

Konsultime Private

KUR DUHET TË NDIQNI NJË KONSULTIM PRIVAT ME HELGËN

 

Një konsultim PRIVAT me Helgën duhet ta ndiqni kur:

* Kërkoni frymëzim dhe IDE të reja
* Keni nevoje të konsultoheni lidhur me BIZNESIN tuaj
* Keni nevojë për udhëzime lidhur me strategjitë e rritjes së SHITJEVE
* Doni të analizoni dhe të PËRMIRËSONI shifrën tuaj të afarit
* Përballeni me SFIDA në menaxhimin e biznesit dhe ekipit tuaj
* Ose nese keni pyetje shtesë përgjigjet e të cilave nuk arrini t’i merrni gjatë një trajnimi me të.

3000€
1 ORE / 600€
1500€
30 Minuta / 350€
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop