0(0 Ratings)

MUAJI I SIPERMARRESVE (AKSES VIP)

Categories Trajnime

MUAJI I SIPERMARRESVE

Zbuloni si te shumefishoni shitjet dhe fitimet tuaja ne kete periudhe krize

Jeni sipermarres i ri?

Jeni freelancer?

Jeni pronar i nje sipermarrje te vogel?

Apo deshironi te beheni sipermarres?

« ATEHERE BASHKOHUNI FALAS NE PROGRAMIN DEDIKUAR SIPERMARRJES DHE SIPERMARRESVE QE DUAN TE SHUMEFISHOJNE SHITJET DHE FITIMET E TYRE »

Cdo dite ne marrim shume mesazhe te tilla ne instagam:

« Ndihem komplet e humbur ne sipermarrjen time… Kam frike se do te humbas te gjithe klientet. »

« Te jem e sinqerte, ne kete periudhe krize, s’e di nese do ta mbaj dot gjalle biznesin tim deri vitin tjeter. »

« Kam provuar gjithcka… Sipermarrja ime do te shuhet. »

« Luftoj cdo dite te mbaj klientet e mi. Ata po largohen. Nuk di me c’te bej »

« Nuk kam me klient. Klientet e vjeter jane larguar, te rinj nuk po vine… Jemi te humbur! »

KUJDES!  Nese jeni ne te njejten situate, jeni ne RREZIK!

Bota ka ndryshuar! Nevojat po ashtu… Menyra e te berit biznes gjithashtu.

A jeni pershtatur me ndryshimet? A eshte pershtatur sipermarrja juaj/ biznesi juaj me ndyshimet qe bota po perjeton?

Behu pjese e programit « MUAJI I SIPERMARRESVE »

Zbuloni strategji dhe sekrete te cilat do t’ju ndihmojne te coni biznesin tuaj ne nje tjeter nivel.

Duke filluar nga data 27 Nëntor deri me 4  Dhjetor, do te jemi LIVE pergjate 7 leksioneve.

Regjistrohu tani! 

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet

4995 Euro

95 Euro

95  4995 
Enrollment validity: Lifetime
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop