Takse Rezervimi B-Starter

50 

Category:

Description

Rezervo vendin tend me 50€ dhe fillo kestet muajin e ardhshem me cmimin momental në momentin e rezervimit.
*Shënim*
  • kjo taksë është e pakthyheshme (no refund)
  • Mundëson mbrojtjen e cmimit momental  të trajnimit  dhe kësteve