Spark Pro Max 4 Keste nga 545€

545  / month for 4 months

Category:

Description

Spark Pro max
Paguaj me 4 Keste nga 545Euro
*Kestet do te jene automatike.* (leket do te merren automatikisht nga karta)
Ne daten qe paguhet kesti i pare, do te paguhet dhe kesti i dyte muajin e ardhshem.