TRAJNIMI

SPARK PRO

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCE DHE MARKETING

Programi SPARK PRO eshte nje program i cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

Ky program eshte i pershtatshem per te gjithe, duke filluar nga studentet dhe deri tek personat te cilet

kane nje biznes aktiv.

Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjite e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

Healthy by Helga

Zhvillim Personal
& Biznes

Helga Cacani nisi biznesin e saj të parë në moshën 19-vjeçare, ndërsa ishte ende një studente. Në më pak se 10 vjet ajo ka gjeneruar më shumë se 1 milion euro falë biznesit të saj online. Helga është aktualisht Mentorja numër 1 Shqipfolese, në punen online, Business Digital, Leadership, Zhvillim Personal etj. Ajo organizon Seminare, Trajnime, Konferenca, Masterclass dhe Webinaire. Ka ndihmuar qindra njerëz që te krijojne biznesin e tyre online dhe te behen të pavarur financiarisht.

TRAJNIME

2022 Viti im më mirë ~ Helga Cacani

2022 Viti im më mirë

– Ti jepni fund dyshimeve (dhe frikës) që ju pengojnë të ecni përpara
– Te perballeni me ngjarjet e jetës… pa u dorëzuar kurrë… e as duke humbur besimin në vetvete
– Te pasuroni marrëdhëniet tuaja dhe rrisni energjinë tuaj

Lexo më Shumë »

LIDERAT

Ky program eshte I pershtatshem per te gjithe ata qe deshirojne te jene LIDERAT e se ardhmes, per ata qe duan te KRIJOJNE nje biznes, per SIPERMARRESIT e rinj, per personat te cilet punojne si FREELANCER etj.

SEKRETET

Ne kete program do te mesoni mbi SEKRETET, STRATEGJITE, menyrat e vecanta te zhvillimit, TE FSHEHTAT E PATHENA TE MILIONEREVE  per te cilat askush nuk flet.

Me Programin « FIRST MILLION »

 ju do te mesoni sesi te veproni si 10%-shi i popullsise boterore per te arritur suksesin tuaj ne jeten profesionale dhe sesi te arrini te krjoni MILIONIN e pare.

TRANSFORMONI JETEN TUAJ

Sparks Training Social Media Marketing First Million

Programi SPARKS

Eshte programi I vetem ne Shqiperi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%. Sparks Training

Pavarësi financiare

Ne SPARK do te krijoni pavaresi financiare, do te ndryshoni mentalitetin tuaj mbi jeten dhe mbi punen.

Puno nga shtëpia

Programi SPARKS i adresohet studenteve te cilet duan te krijojne te ardhurat e tyre, nenave shtepiake te cilat deshirojne te punojne nga shtepia, te punesuareve te cilet duan nje pune tjeter duke qene te panvarur etj.

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

Freelancer sezoni 6 Spark by Helga ~ Sparks Training Trajnimi Spark

REKOMANDIM NGA AULONA MUSTA

DESHMI NGA STUDENTET