Logohu me Link

Nëse jeni te rregjistruar në website atëhere logimi juaj do të jetë më i thjeshtë se kurr me parë fal teknologjisë më të fundit inovative të implementuar ne websit-in e Helga Cacanit.

  1. Mjafton të vendosni emailin tuaj më poshtë dhe te klikoni butonin “Send me the link” 
  2. Të hapni emailin tuaj dhe të klikoni tek linku i dërguar ose të kopjoni linkun dhe ta beni paste ne browserin tuaj.

Atëhere ju do të logoheni automatikisht në website pa pasur nevoje të mbani mend passwordin tuaj.

[wpmll_form]