First Million

First Million eshte trajnimi I DOMOSDOSHEM i cili ju mundeson te transformoni jeten tuaj 200%.
Ky trajnim eshte krijuar posacerisht per ata individe qe duan te arrijne objektivat e tyre financiare, madje dhe ti tejkalojne ato.
Ne kete trajnim do te shikoni ndryshim ne jeten tuaj qe ne klasat e para dhe do t’ju beje te jeni me te qarte me veten tuaj, synimet dhe objektivat qe doni te arrini.

20 Enrolled 5.0 (1) All Levels

First Million

 

 

1800 Euro

CMIMI 395 Euro

 

 

 

How students rated this course

5.0

(Based on 1 review)

100%
0%
0%
0%
0%

Reviews

juela.tanku 9 months ago

great experience

395,00  895,00 

Enrolment validity: Lifetime

Helga Cacani

4.9Instructor Rating
10,281
Students
18
Courses
435
Reviews
View Details