Spark by Helga (sezoni 6)

How customers rated this product

5.0

( Based on 2.0 reviews )

2%
0%
0%
0%
0%

Reviews

Sulbie Loka

Sulbie Loka 2 months ago

“Spark” sic eshte dhe emri , eshte “Shkendija” qe i duhet cdo kujt qe do te arrije te ndryshoje stilin e jetes dhe punes! E lumtur qe isha pjese !
Me pelqeu sesi @helgacacani ka mbledhur dhe strukturuar gjithe informacionet e duhura dhe menyra sesi e percjell qe gjithesecili ta kuptoje!
Nese po heziton , merre kete review si nje shenje per te filluar !

Gladiola Bicaku

Gladiola Bicaku 2 months ago

Një oaz njohurish. Një det me informacione të vyera. Faleminderit për këto leksione që ndryshojnë jetë 🙏🙏

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your review must be at least 50 characters.
295,00  1800,00 

What’s included