MILIONER CDO DITE

Description

Zhvillim, Efikasitet, Strategji

 

Aftësitë dhe talentet që keni, nuk mjaftojnë për të pasur sukses në jetën tuaj personale dhe profesionale. Gjenetika apo diplomat tuaja, po ashtu. Ndryshimi i jetës suaj është mbi të gjitha një ndryshim në zakonet tuaja.

Zbuloni në këtë broshurë dixhitale strategjitë për të zhvilluar zakone dhe veprime që do të jenë më efektive në arritjen e qëllimeve dhe suksesin e projekteve tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your review must be at least 50 characters.
15,00 

What’s included