First Million

How customers rated this product

5.0

( Based on 1.0 review )

1%
0%
0%
0%
0%

Reviews

berta.hila cannarile

berta.hila cannarile 7 months ago

Trajnim shume EFIKAS! Ky ishte Trajnimi im i pare me Helgen !Hyra me deshire per te mesuar dicka te re mbi Marketingun (ky ishte synimi im principal) dhe me joshi syrin programi i propozuar nga Helga. Kur u regjistrova nuk kisha dyshimin nqse ky trajnim ishte i duhuri per mua apo do ishte nje humbje kohe, sepse asnje lloj Trajnimi s’eshte humbje kohe, energjie, paraje dhe akoma me shume Trajnimi Profesional i Helges..DOLA me e pasuruar,energjike dhe Mirenjohese sepse nuk mesova vetem marketing e si te besh biznes po edhe 80%psikologji biznesi..

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your review must be at least 50 characters.
395,00  895,00 

What’s included