2022 Viti im më mirë

– Ti jepni fund dyshimeve (dhe frikës) që ju pengojnë të ecni përpara
– Te perballeni me ngjarjet e jetës… pa u dorëzuar kurrë… e as duke humbur besimin në vetvete
– Te pasuroni marrëdhëniet tuaja dhe rrisni energjinë tuaj

Description

– Ti jepni fund dyshimeve (dhe frikës) që ju pengojnë të ecni përpara
– Te perballeni me ngjarjet e jetës… pa u dorëzuar kurrë… e as duke humbur besimin në vetvete
– Te pasuroni marrëdhëniet tuaja dhe rrisni energjinë tuaj
– Te jini më të lirë financiarisht
– Të mesoni dhe të shihni gjithnjë e më lart
– Te forconi mendjen tuaj si nje Gladiator
– Si te mbani nje kurs në rritje
– Si te organizoni veten dhe te jeni te suksesshëm për vitin 2022
– Si te arrini të gjitha qëllimet tuaja … si te veproni çdo ditë … dhe mos i jepni vetes justifikime.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your review must be at least 50 characters.
495,00 

What’s included