TË THYESH FRIKËN NË KOHË KRIZE

ZBULONI 3 SEKRETET QË DUHET TË ZOTËRONI PËR TË KAPËRCYER PASIGURITË NË KËTË BOTË

413 Enrolled 5.0 (8) Intermediate

ZBULONI 3 SEKRETET QË DUHET TË ZOTËRONI PËR TË KAPËRCYER PASIGURITË NË KËTË BOTË

 

RRITJA E INFLACIONIT, ÇMIMET E ENERGJISË, NORMAT E INTERESIT, ÇMIMET E USHQIMIT…

ZAKONET TUAJA SOT, DO TË PËRCAKTOJNË NËSE DO TË JENI FITUES APO HUMBËS.

 

 

ZBULONI 3 SEKRETET MË TË MËDHA për tu thënë “Lamtumirë”

VESEVE TUAJA TË KEQIJA

 

 

Por gjithashtu…

Ja pse gjithmonë përpiqeni tu riktheheni zakoneve të mira. Kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni (dhe kjo funksionon 200%) për të ndaluar përgjithmonë të ktheheni në mënyrat tuaja të vjetra.

 

Si të ktheni kundër tyre mekanizmin e fuqishëm të zakoneve tuaja të këqija për t’i shkatërruar ato, duke i zëvendësuar me 7 zakonet kryesore të suksesit.

 

 

 

Kurthi psikologjik në të cilin bien 97% e njerëzve, që i dënon ata të jenë të pakënaqur dhe të bëjnë një jetë të pakuptimtë

(Psikologjia moderne është formale. Do të jeni në të njëjtën pikë pas 10 vitesh, nëse nuk ndërgjegjësoheni).

 

5% e ditës suaj, do të ndikojë në 95% të jetës suaj.

(Një nga çelësat më të mëdhenj të suksesit,

është të dish saktësisht se kur dhe si të përdorësh 5%)

 

Besimi popullor (përcjellë çdo ditë nga mediat) që ju bën të humbisni pothuajse 50% të produktivitetit në punë çdo vit në shtator.

 

“SUKSESI JUAJ I ARDHSHËM, ËSHTË 100% I PËRCAKTUAR

NGA ZAKONET TUAJA TË PËRDITSHME”

 

 

CFARË DUHET TË DINË GJITHË NJERËZIT QË KANË URI PËR SUKSES

(por që shumica e injorojnë)

 

Është koha për tu fokusuar!

Rritja e inflacionit, çmimet e energjisë, normat e interesit, çmimet e ushqimeve…

Kjo mund të zgjasë me muaj apo vite.

Për të përballuar këtë kontekst, tani duhet të rishikojmë zakonet tona të të menduarit dhe të vepruarit.

 

Pse? Sepse nga momenti që do të kemi mendime dhe bindje të ndryshme, vendimmarrje dhe veprime të ndryshme, padyshim që do të kemi rezultate të ndryshme.

 

Me fjalë të tjera… Personi që do të jeni pas 1 viti ose pas 10 vitesh,

varet nga zakonet tuaja sot.

 

Tani më lejoni t’ju tregoj një histori…

 

Në një pasdite të bukur pranvere, dy të rinj u diplomuan në të njëjtin Universitet.

Mark dhe Xhon ngjajnë shumë.

Ata janë të dy pak më të zgjuar se mesatarja, të dy në formë të mirë fizike dhe të dy shumë ambiciozë.

Së fundmi, pas më shumë se 20 vitesh pa u parë më njëri-tjetrin, rastisin në një takim pune…

Por sot, ata nuk kanë asnjë lidhje me njëri-tjetrin.

 

Me rrathë të errët nën sytë e tij (dhe 15 kilogramë më shumë), Mark tërhiqet zvarrë me dhimbje në shpinë. Ambicja e tij e së kaluarës, është vetëm një kujtim. Kanë kaluar gati 10 vjet që kur është promovuar.

 

Duke pritur takimin në anën tjetër të dhomës, Xhon është pikërisht e kundërta e tij. Duke treguar respekt për karizmën e tij (dhe siluetën sportive), ai tani është drejtor rajonal dhe duket 10 vjet më i ri se mosha e tij.

 

KËTO VEPRIME TË VOGLA , TË PAVETËDIJSHME, NDRYSHOJNË GJITHÇKA…

 

A keni menduar ndonjëherë pse dy njerëz me të njëjtat shanse fillimi, mund të kenë suksese kaq të ndryshme?

 

Nuk është për shkak të inteligjencës!

 

Nuk është për shkak të kontakteve profesionale ose fatit!

 

Suksesi (ose dështimi) i një personi – në çdo fushë të jetës së tij – përcaktohet tërësisht nga zakonet e jetesës!

 

NËSE NUK NDRYSHONI ZAKONET TUAJA,

ASGJË NUK DO TË NDRYSHOJË PËR JU NË TË ARDHMEN!

 

ZBULONI FALAS 3 SEKRETET PËR T’I THËNË (më në fund) “Lamtumirë” ZAKONEVE TUAJA TË KEQIJA

How students rated this course

5.0

(Based on 8 reviews)

100%
0%
0%
0%
0%

Reviews

Anisa Likdisha 3 months ago

Nje trajnim i mrekullueshem! Kam mesuar shume!

Silva Malshi 3 months ago

Amazing💪

Bruna Dushku 3 months ago

It was very useful and interesting.Thank you for all information.

elsida.lepi 5 months ago

It was good and comes in the right time for me. Maybe the content should be a little more concret.

Xhen J 5 months ago

👍

Orjona Zaka 6 months ago

It will help me more in my life. I am afraid always to start something project or no

aferdita.gjegjaj 6 months ago

💯💯💯

Ornela Qafa 6 months ago

Jam e sigurt qe do jete nje trajnim po kaq i vlefshem sa gjithe te tjeret qe kemi bere me ju 🤩 jemi shume me fat qe ju kemi💕

Free

Enrolment validity: Lifetime

Helga Cacani

4.9Instructor Rating
10,281
Students
18
Courses
435
Reviews
View Details