SPARK PRO

Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjite e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

KRIJONI LIRINË TUAJ FINANCIARE, DUKE USHTRUAR PASIONIN TUAJ

110 Enrolled 5.0 (3) All Levels

**PER TE PAGUAR ME KESTE KLIKONI KETU !**


 

Në këtë trajnim unë do t’ju tregoj të gjitha strategjite e mia për të krijuar, zhvilluar dhe automatizuar biznesin tuaj online dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

 

KRIJONI LIRINË TUAJ FINANCIARE, DUKE USHTRUAR PASIONIN TUAJ

 

Dikur, përqasja e njerëzve me internetin dhe botën online, ishte shumë e vakët dhe vështiresitë financiare apo pamundësia për të krijuar një biznes, mund të justifikohej. Sot, suksesi është një zgjedhje (Dëshiroj të rris të ardhurat e mia ose nuk dëshiroj të rris të ardhurat e mia).

 

Por nuk është aq e thjeshtë të krijosh një biznes online apo të shumëfishosh të ardhurat e tua. Për të të ardhur në ndihmë, unë kam krijuar trajnimin SPARK PRO.

 

ËSHTË KOHA TË NISNI RRUGËTIMIN E SUKSESIT TUAJ

 

Dëshironi:

– Të mësoni të krijoni një biznes të suksesshëm online?

– Po kërkoni ide fitimprurëse?

– Të rrisni llogaritë tuaja ne Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok etj.?

– Të dini si të mund të krijoni një fushatë publicitare për biznesin tuaj?

– Të keni më shumë shitje?

– Të automatizoni biznesin tuaj?

– Të jeni ndër të parët që shfaqeni në Google?

– Të gjeneroni fitime maksimale nga emaili juaj?

– Të dini si të komunikoni me klientët tuaj?

– E shumë, e shumë gjëra të tjera…

 

Nese i je pergjigjur me PO të paktën njërës prej pyetjeve, atëherë SPARK PRO është zgjedhja e duhur për ty.

 

Unë do t’ju mësoj nga “A-ja” te “ZH-ja” gjithcka që ju duhet për të nisur një biznes të suksesshëm online, me shumë pak investim.

 

JO SHUMË FJALË ! JO PAQARTËSI !

GJITHCKA PRAKTIKE DHE KONKRETE.

 

PËRVETËSONI STRATEGJITË MË TË REJA DHE MË EFIKASE TË MARKETINGUT, PËR T’I VËNË NË DOBI TË PASIONIT, PROFESIONIT, TALENTIT APO BIZNESIT TUAJ TË ARDHSHËM.

 

PASURONI KOMPETENCAT DHE EKSPERTIZËN TUAJ

 

Në këtë program, do të keni mundësi të bëheni pjesë e trajnimeve të herëpashershme BONUS.

 

NJË PROGRAM I PËRSHTATSHËM EDHE PËR ATA QË NUK KANË KOMPETENCAT E DUHURA TEKNIKE

 

Në trajnimin SPARK PRO, ju do të keni mundësi të ndiqni video demostruese/praktike për cdo informacion që do të merrni. Do të pajiseni me suport pedagogjik si dhe do të keni asistencë të vazhdueshme nga unë dhe stafi im.

 

 • Ky program është i përshtatshëm për të gjithë, duke filluar nga STUDENTËT dhe deri te personat të cilët kanë një BIZNES AKTIV. Për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë LIDERË të së ardhmes, për ata që duan të KRIJOJNË një BIZNES, për sipërmarrësit e rinj, për të githë ata që duan të punojnë TË LIRË e në mënyrë të pavarur, për të gjithë ata që kanë një biznes dhe duan TË SHUMËFISHOJNË të ardhurat e tyre dhe të përshtaten me EPOKËN E DIXHITALIZIMIT.

 

 • SPARK PRO ju do të mësoni si të KRIJONI PRODUKTIN TUAJ TË ËNDRRAVE, si të KRIJONI NJË BIZNES ONLINE, si të personalizoni WEBSITE-n TUAJ, si tu shtoni vlera PRODUKTEVE TUAJA vizualisht, si të punoni si SOCIAL MEDIA MANAGER dhe të shfrytëzoni PLATFORMAT FREELANCE për të ofruar shërbimet tuaja.

 

 • Programi SPARK PRO u adresohet studentëve të cilet duan të krijojnë të ardhurat e tyre, nënave shtëpiake të cilat dëshirojnë të punojnë nga shtepia, të punësuarve të cilët duan një punë tjetër duke qenë të pavarur, atyre që dëshirojnë të heqin dorë nga puna aktuale dhe të transformojnë jetën e tyre, sipërmarrësve të rinj, bizneseve të cilet duan të mësojnë dhe të transformojnë 200% rrjetet e tyre sociale, personave të papunë të cilët dëshirojnë të punojnë si freelancer apo të krijojnë biznesin e tyre online dhe kujtdo që do të krijojë një biznes të suksesshëm.

 

 

Në modulin SPARK PRO do të gjeni:

 1. PREZANTIMI ME TRAJNIMIN DHE VENDOSJA E OBJEKTIVAVE
 2. PËRDORIMI I FACEBOOK NË BIZNES
 3. FACEBOOK ADS
 4. PËRDORIMI I INSTAGRAMIT NË BIZNES
 5. PËRDORIMI I LINKEDIN NË BIZNES
 6. PËRDORIMI I PINTEREST, YOUTUBE DHE TWITTER
 7. PROGRAMET E SKEDULIMIT
 8. SHITJA DHE KOMUNIKIMI
 9. PLATFORMA FREELANCE FIVERR
 10. PLATFORMA FREELANCE UPWORK DHE FREELANCE
 11. MARKETING DHE NETWORKING
 12. SEKRETET PËR TË KRIJUAR PRODUKTIN E ËNDRRAVE TUAJA
 13. SI TË NDËRTONI WEBSITEN E ËNDRRAVE TUAJA
 14. SEKRETET PËR TË NDËRTUAR NJË DYQAN 10 MILIONË DOLLARËSH
 15. 4 KATEGORITË E PRODUKTEVE QË ECIN GJITHMONË
 16. SI TË ZGJIDHNI PALETËN TUAJ TË NGJYRAVE
 17. SI TU SHTONI VLERA PRODUKTEVE

 

 

Programi SPARK PRO do të zgjasë 9 JAVË. Klasat do të zhvillohen 2 herë në javë.

Trajnimi do te ketë në total 18 KLASA. Klasa e parë do të zhvillohet Live ne Zoom në datën 3 NËNTOR dhe do të jete në formën e prezantimit dhe njohjes me njëri-tjetrin. Kjo do të pasojë me 12 klasa të regjistruara. Në tre javet e fundit do të zhvillohen 4 klasa Live në Zoom, përkatësisht në datat 15 Dhjetor, 22 Dhjetor, 29 Dhjetor. Klasa e fundit, që do të zhvillohet në datën 30 Dhjetor, do të jetë në formën e pyetje – përgjigjeve. Trajnimi do të zhvillohet në platformën Zoom.

 

*Kjo Ofertë është e vlefshme deri në 25 Tetor*

 

DESHMI NGA STUDENTET

 

How students rated this course

5.0

(Based on 3 reviews)

33.333333333333%
0%
0%
0%
0%

Reviews

Kledina Hamataj 2 months ago

Spark Pro nje program trajnimi i permbledhur ne menyren me te mire te mundshme.
Shpjegimi i Helges perfekt,gadishmeria e Artjoles dhe Lorenes ne cdo kohe .
Faleminderit vajza!🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

mirlinda.rexha 2 months ago

The best ever 😍😍

Laureta Barjamaj 5 months ago

Helga, nje nga mentoret me te mira. Jam e lumtur qe mora pjes ne kurset e saj. Kam mesuar shume per boten online dhe kjo fale metodave te Helges .

495,00  4695,00 

Enrolment validity: Lifetime

Helga Cacani

4.9Instructor Rating
10,281
Students
18
Courses
435
Reviews
View Details