Spark by Helga (sezoni 6)

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCING DHE MARKETING.
Programi SPARK eshte programi I cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%.

5h 94 Enrolled 5.0 (3) All Levels

TRANSFORMONI JETEN TUAJ, BIZNESIN TUAJ DHE TE ARDHURAT TUAJA.

SOCIAL MEDIA MARKETING, FREELANCE DHE MARKETING

Programi SPARK eshte nje program i cili ju ofron mundesine te transformoni jeten tuaj dhe biznesin tuaj 200%. sezoni 6

 • Ky program eshte i pershtatshem per te gjithe, duke filluar nga studentet dhe deri tek personat te cilet kane nje biznes aktiv.
 • Ne SPARK ju do te mesoni si te KRIJONI NJE BIZNES ONLINE, te punoni si SOCIAL MEDIA MANAGER dhe te shfrytezoni PLATFORMAT FREELANCE per te ofruar sherbimet tuaja.
 • Programi SPARK u adresohet studenteve te cilet duan te krijojne te ardhurat e tyre, nenave shtepiake te cilat deshirojne te punojne nga shtepia, te punesuareve te cilet duan nje pune tjeter duke qene te pavarur, atyre qe deshirojne te heqin dore nga puna aktuale dhe te transformojne jeten e tyre, sipermaresve te rinj, bizneseve te cilet duan te mesojne dhe te transformojne 200% rrjetet e tyre sociale, personave te papune te cilet deshirojne te punojne si freelancer apo te krijojne biznesin e tyre online dhe kujtdo qe do te krijoje nje biznes dhe te kete sukses. sezoni 6

ZBULONI METODAT SESI MUND TE PUNONI APO KRIJONI NJE BIZNES ONLINE

 • Programi SPARK eshte nje trajnim unik i cili do t’ju mesoje si te ngrini vleren e biznesit tuaj, si te permiresoni strategjine dhe te rrisni te ardhurat e tij.
 • SPARK do te ndryshoje stilin e jetes suaj, duke ju dhene mundesi te shfrytezoni boten online per te krijuar punen tuaj dhe per te gjeneruar para online.
 • Ne SPARK do te krijoni pavaresi financiare, do te ndryshoni mentalitetin tuaj mbi jeten dhe mbi punen.

 

Ne fund te programit SPARK do te pajiseni me certifikate te leshuar nga

ALBANIA TECHNOLOGIES COMMUNICATION.

sezoni 6

Ne modulin SPARK do te gjeni:

 1. PREZANTIMI ME TRAJNIMIN DHE VENDOSJA E OBJEKTIVAVE
 2. PERDORIMI I FACEBOOK NE BIZNES
 3. PERDORIMI I INSTAGRAMIT NE BIZNES
 4. PERDORIMI I LINKEDIN NE BIZNES
 5. PERDORIMI I PINTEREST YOUTUBE DHE TWITTER
 6. PROGRAMET E SKEDULIMIT
 7. SHITJA DHE KOMUNIKIMI
 8. PLATFORMA FREELANCE FIVERR
 9. PLATFORMA FREELANCE UPWORK DHE FREELANCE
 10. OPTIMIZIMI I BIZNESEVE ONLINE
 11. SHITJA
 12. MARKETIMI
 13. NETWORKING
 14. MARREDHENIE

sezoni 6

 

 

 

1800 Euro

CMIMI 295 Euro

 

 

 

 

DESHMI NGA STUDENTET

 

How students rated this course

5.0

(Based on 3 reviews)

100%
0%
0%
0%
0%

Reviews

Anisa Likdisha 3 months ago

Helga eshte nje mentore e mrekullueshme! Kam mesuar shume gjate Spark! Nje trajnim fantastik.

Oneda Oneda 8 months ago

Me Helga Cacani ju do gjeni
Profesionalizëm në çdo pjesë të trajnimeve të krijuara prej saj!
Gjërat nuk fitohen sot për nesër,këtë jua përsërit Helga herë pas here
por patjetër që duhet vullnet,dëshirë dhe shum punë,
Sidomos kurajo dhe besim për të ndryshuar jetën tuaj!

Sigurisht Nga trajnimet e saj
del me një bagazh të plotë informacionesh që mund t'i përdorni në favorin e bisneseve tuaja!

Por ama dhe një gjë shum e rëndësishme nga Helga dhe stafi i saj është që ju përcjellin/dhurojnë pa fund shum vlera
Njerëzore ....
Shum përqafime!
Oneda Marina!

Aurora Shele DeAngelis 8 months ago

Helga eshte nje vajze shume profesionale e cila e jep informacionin pa kufizim. Gjithmonë e gatshme per te te ndihmuar bashke me stafin e saj, menyra se si e percon informacionin eshte shume e sakte. Ky trajnim eshte per çdo nivel por sigurisht qe do impenjim si çdo gje tjeter ne jete. Mos hezitoni ta beni pjese e katalogut dhe njohurive tuaja. Bravo Helga!

295,00  1800,00 

Helga Cacani

4.9Instructor Rating
10,281
Students
18
Courses
435
Reviews
View Details