PERSE DUHET TA NDIQNI KETE TRAJNIM ME YANN

THEMELUES I DISA KOMPANIVE
(IMOBILIARE, IMPORT/EXPORT, E-COMMERCE, RESTAURATION,
TEKNOLOGJI DHE KOMUNIKIM)

EKSPERT NE LIDERSHIP DHE SIPERMARRJE
TRAJNUES BIZNESI SIPERMARRESISH DHE PUNONJESISH

STRATEG NE PSIKOLOGJI, MARKETING & SHITJE

INVESTITOR PREJ ME SHUME SE 20 VITESH

35 Enrolled 5.0 (1) All Levels

PERMBAJTJA E PROGRAMIT

Shitja, arma kryesore e suksesit. trajnim

1) Te mos biesh ne dashuri me Produktin

2) Model i vjeter/ Model i ri

3) Te kesh nje mendje Gladiatori

4)Te pasurosh Strategjine e Marketingut

5) Te rrisesh shitjet dhe te ardhurat.

6) Shitja, menyre jetese

7) Miti i çmimit

8) Te rrisesh vlerat

9) Misioni juaj

10) Te jesh bujar.

11) T’u sherbesh klienteve 200%

12) Te zgjedhesh menyren tende te sherbimit

13) Per te shkuar me larg, me lart

14) Rotacioni i jetes. trajnim

15) Talenti juaj, kompetencat

16) Pyetja sekrete

17) Frika e deshtimit dhe e refuzimit. trajnim

18) Shprehjet qe ndryshojne gjithçka

19) Te njohesh perse-ne tende

20) Cilesite e shitesve me te mire ne bote

21) Te kuptosh pse humb klientet

22) Psikologjia e shitjes. trajnim

23) 3 Format e trurit human

24) T’u shesesh 3 formave te trurit

25) Perse ne blejme

26) Si t’ja besh qe te blihesh

27) 3 Perlat e shitjes

28) Dyfishimi shitjeve

29) 4 levat e nje shitjeje perfekte

30) 12 urdheresat e klientit

31) 10 Etapat sekrete te shitjes

32) Shitja online

33) Te shesesh nje ekspertize

34) Shitja e nje produkti

35) Te permbyllesh nje shitje

36) 10 armiqte e nje shitjeje

37) 10 menyra per te shitur me sukses

38) Te sigurosh vazhdimesine e klienteve

39) 4 arsyet e deshtimit te nje shitjeje

40) 3 perzgjedhjet e nje ekspertize shitjeje.

sekretet e shitjes

CFARE DO TE PERFITONI NE KETE PROGRAM

  • AKSES DERI NE 3 MUAJ NE PROGRAM
  • PROGRAM I RREGJISTRUAR ME MUNDESI NDJEKJE SIPAS DESHIRES
  • LIBER ELEKTRONIK I SUPORTIT PEDAGOGJIK
  • AKSES NE GRUPIN E WHATS APP TE PROGRAMIT
  • BONUS MASTER CLASS

10 RREGULLA PER TE PATUR SUKSESIN E NJE MILIONERI

  • BONUS MASTER CLASS

SEKRETET E FINANCAVE

How students rated this course

5.0

(Based on 1 review)

100%
0%
0%
0%
0%

Reviews

eni.huta 11 months ago

Yann eshte nje mesues dhe transmetues i mrekullueshem i eksperiences qe mbart mbi supe. Cdo fjale vjen natyrshem tek ne dhe deperton pa imponim. Kjo per mua eshte shume e rendesishme. Une mesoj prej tij se e di qe keto dije do me duhen, jo sepse ai thote qe do te te duhen. Kjo ben qe une te kem deshire ta ndjek serish.

195,00  935,00 

Enrolment validity: Lifetime

Helga Cacani

4.9Instructor Rating
10,281
Students
18
Courses
435
Reviews
View Details